Barth installatietechniek > Referenties > HDW Nederland
Terug naar referenties-overzicht

Nieuwbouw HDW

Dealer van hoogwerkers en autohoogwerkers HDW Nederland bv groeide de laatste jaren explosief. Om de aanhoudende groei het hoofd te bieden en de logistieke bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk te laten functioneren, besloot zij om een nieuwe bedrijfslocatie te realiseren op het Bedrijvenpark Hoeksche Waard in Heinenoord.

Het bedrijfspand heeft een oppervlakte van circa 10.000 m2. Op het perceel zijn naast het kantoor verschillende opslaghallen, werkplaatsen en loadingdocks te vinden. In opdracht van Staton Bouw heeft Barth Installatietechniek alle E-, W- en S-installaties mogen verzorgen. Een omvangrijke klus.

Het gebouw is heel goed geïsoleerd en er is gebruik gemaakt van duurzame materialen en technieken. Dit heeft geleid tot een GRP-score van 8,5. Door de LED verlichting met bewegingsmelders wordt er nergens onnodig energie verbruikt. Er is daarnaast sprake van een duurzame klimatisatie door een opwekkingsinstallatie voor verwarming en koeling middels twee energiezuinige luchtwater-warmtepompen, vloerverwarming in de kantoren en bedrijfshallen plus een uitgebreide luchtbehandelingsinstallatie met warmteterugwinning.

HDW is klaar voor de toekomst met deze hoogstaande afwerking en een volledig klimaatneutraal bedrijfspand!

Opdrachtgever

Staton Bouw

Plaats

Heinenoord

Branche

Industrie

Opdracht

Realisatie E-, W- en S-installaties

‘Neem gerust contact met mij op als u vragen heeft’

Vergelijkbare referenties