Installation
with a smile

Barth installatietechniek > Expertises – Projecten

Expertises Projecten

Bij nieuwbouwprojecten is het belangrijk dat alles in één keer goed gaat om kostenefficiënt te kunnen bouwen. Dankzij onze ruime ervaring met installatiewerken tijdens de bouw van onder andere utiliteitsgebouwen, industrie en woningen zitten wij vaak vanaf het bestek aan tafel, zodat onze engineers vanuit hun specialisatie het project in goede banen kunnen leiden. Maak kennis met enkele van onze expertises.

Bouwteampartner

Barth Installatietechniek is een betrouwbare partner in nieuwbouwprojecten van elke grootte. Onze projectleiders schuiven aan in de ontwerpfase van het bouwproject om het plan bouwkundig, constructief en economisch te optimaliseren, eventueel als BIM-partner. We komen met oplossingen die de uitvoerbaarheid ten goede komen. De ervaring leert dat we met onze integrale aanpak bouwtijd verkorten en risico’s verminderen.

Adviserend installateur

Barth Installatietechniek staat bekend als adviserend installateur van alle soorten elektrische en werktuigkundige installaties. Daarom worden onze specialisten al in de bestekfase van een nieuwbouwproject uitgenodigd om eventueel direct te kunnen bijsturen. Wij zijn eigenwijs vanuit expertise en denken mee over de totale scope van het project. We kunnen bijvoorbeeld als BIM-partner samenwerken, maken in Revit ons werk inzichtelijk en gebruiken Vabi voor betrouwbare berekeningen om ons advies te onderbouwen.

Duurzame installatie

Onze medewerkers besteden veel tijd aan de nieuwste innovaties op het gebied van duurzaamheid. Zodoende heeft ons bedrijf veel ervaring met installatiewerken binnen bouwprojecten van gasloze gebouwen, met onder andere bron-installaties of energie-0 installaties. Wij gaan al in een vroeg stadium in gesprek met alle betrokken partijen om energiezuinige gebouwen zo duurzaam mogelijk in te richten en een zo hoog mogelijke BREEAM-certificering te behalen.

Realisatie

Bij Barth Installatietechniek heb je één aanspreekpunt voor alle installaties van ontwerp tot oplevering. Als onafhankelijke installateur hebben we alle expertise in huis om te zorgen dat het geprojecteerde ook gerealiseerd wordt. Goed gereedschap is het halve werk, maar hetzelfde geldt natuurlijk voor goed materiaal en goed opgeleide monteurs. Daarom levert Barth Installatietechniek altijd vakwerk binnen de afgesproken tijd.

“Benieuwd wat wij voor jouw installatie kunnen betekenen?”

Hubert van Kralingen, Projectleider