Installation
with a smile

Barth installatietechniek > Expertises – Technisch Beheer

Expertises Technisch Beheer

Opdrachtgevers ontzorgen zit in het DNA van Barth. Daarom bieden we een uitgebreid pakket aan mogelijkheden om alle installaties in perfecte staat te houden. We zetten daarbij allround servicemonteurs in die de installatie op een nette manier in orde maken en uitgesproken klantgericht zijn. Dankzij technisch beheer van Barth Installatietechniek hoef je je geen zorgen te maken over de staat van je installaties.

Gebouwautomatisering, remote beheer en monitoring

Beheer en monitoring op afstand stelt ons in staat om installaties proactief te kunnen bijsturen. Niet alleen bij nieuwe, maar ook bij bestaande installaties richten wij met de nieuwste innovaties de regeltechniek in zodat we op afstand kunnen inloggen en real time informatie over het functioneren van de installatie verkrijgen. Een uitstekende manier om met hogere efficiency en lagere kosten de werking van je installaties te waarborgen. Wij zijn officieel servicepartner van Priva en bieden service en dienstverlening voor Priva gebouwautomatiseringssystemen.

Integraal technisch dienstverlener

Barth Installatietechniek neemt je werk uit handen. Als integraal technisch dienstverlener gaan wij elke technische uitdaging aan. Kan het werk geen doorgang vinden voor de riolering is ontstopt? Zorgen we voor. Moeten leidingen onder grond? Wij schakelen een partij in voor graafwerkzaamheden. Van werk aan de grootste installaties tot een klemmende deur, onze medewerkers doen er alles aan om de klus naar volle tevredenheid te klaren.

Preventief en correctief onderhoud

Zelfs de beste installatie heeft aandacht nodig. In geval van storing kunnen onze monteurs snel ter plaatse zijn. Indien gewenst leggen we in een SLA responstijden vast zodat bedrijfskritische installaties de aandacht krijgen die ze verdienen. Om storingen te voorkomen, voeren we graag preventief onderhoud uit. Dankzij een diepgaand onderzoek naar de staat van de installatie kan een realistische planning gemaakt worden om de kosten te kunnen beperken.

Gebouwenbeheer / MJOP

Het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan begint met uitgebreide informatie en actuele conditiemetingen van de installaties. Vervolgens komen we met realistische plannen die op basis van tijd en/of kosten vergeleken kunnen worden om een weloverwogen beleidsbeslissing te kunnen nemen. Als totaalinstallateur kunnen we het beheer van elke installatie volledig overnemen. Zo hoef je de technische expertise niet meer zelf in huis te hebben, maar haal je die in huis met Barth Installatietechniek.

“Onze allround servicemonteurs houden jouw machine in perfecte staat.”

Rijndert Barth