Barth installatietechniek > Referenties > Paardekooper B.V.
Terug naar referenties-overzicht

Nieuwbouw Paardekooper B.V.

Paardekooper is een ware autoriteit en betrouwbare partner op het gebied van duurzame verpakkingsoplossingen en levert ruim 15.000 artikelen voor onder meer de AGF, sierteelt, food- en non-foodindustrie, groothandel, foodservice, schoonmaak en zorg.

De afgelopen jaren heeft het bedrijf (voorheen Van der Windt Verpakking) een forse en aanhoudende groei doorgemaakt, waardoor verhuizen noodzakelijk was. De nieuwbouw in Den Hoorn is gerealiseerd door Bouwbedrijf Vrolijk. Het complex is 27.600 m² groot, biedt ruimte aan 45.000 pallets en telt 24 docks.

In april 2020 leverden wij de elektrotechnische, werktuigbouwkundige en regeltechnische installaties op voor de nieuwbouw van het duurzame distributiecomplex. Op het dak van het distributiecentrum plaatsten we o.a. luchtbehandelingskasten en airco-units. Het pand wordt volledig gasloos verwarmd en gekoeld door middel van een warmtepomp en VRF installatie. Daarnaast is het gebouw langs de A4 uitgerust met maar liefst 4.000 zonnepanelen. Paardekooper heeft voor dit project het BREEAM Excellent certificaat ontvangen.

Opdrachtgever

Bouwbedrijf Vrolijk BV

Plaats

Den Hoorn

Branche

Utiliteit

Opdracht

Realisatie E-, W- en S-installaties

‘Neem gerust contact met mij op als u vragen heeft’

Vergelijkbare referenties