Barth installatietechniek > Referenties > Brandweerkazerne Papendrecht
Terug naar referenties-overzicht

Brandweerkazerne Papendrecht

Naast de gemeentewerf aan de Willem Dreeslaan, een project waarvoor Barth ook de installaties heeft gerealiseerd, is een geschikte locatie gevonden voor de nieuwe brandweerkazerne. Hierbij is rekening gehouden met de uitruk- en aanrijtijden en de dekking van het gebied.

De nieuwe kazerne bestaat uit o.a. zeven stallingsplaatsen, een kantine/en instructieruimte en omkleedruimtes. Opvallend is dat het pand volledig gasloos is uitgevoerd. Daarnaast is de mate van duurzaamheid terug te zien in het gebruik van zonnepanelen, de gemaakte keuzes voor wat betreft de installaties, het hergebruik van oude materialen en extra isolatie in gevels en dak.

Barth heeft in opdracht van BMN De Klerk alle E-, W- en S-installaties gerealiseerd. Kazernes en kantoorlocaties van hulpdiensten zijn voor ons namelijk geen onbekend terrein: inmiddels hebben wij de installaties van 28 brandweerkazernes in de veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid in onderhoud.

De bouw van de nieuwe brandweerkazerne in Papendrecht startte na de zomervakantie. In mei 2021 konden de brandweerlieden gebruik maken van hun nieuwe kazerne.

Opdrachtgever

BMN De Klerk

Plaats

Papendrecht

Branche

Utiliteit

Opdracht

Realisatie E-, W- en S-installaties

‘Neem gerust contact met mij op als u vragen heeft’

Vergelijkbare referenties