Banner

U bevindt zich hier: Home·Projecten·Uitvoering·Ihc Krimpen Aan Den Ijssel

 

Projectdetail IHC Krimpen aan den IJssel

Projectinformatie
Opdrachtgever IHC Krimpen aan den IJssel
Plaats Krimpen aan den IJssel
Sector Utiliteitsbouw
Uitvoering Utiliteitsbouw
Projectstatus Uitvoering

De bouw van het nieuwe kantorencomplex van IHC Merwede is nog in volle gang. Barth Installatietechniek b.v. installeert de werktuigkundige installaties in het in aanbouw zijnde bouwwerk in Krimpen aan den IJssel.

Eerder dit jaar ontving Barth installatietechniek b.v. de opdracht om een kantorencomplex voor IHC Merwede te Krimpen aan den IJssel van de werktuigbouwkundige installaties te voorzien. Het complex bestaat uit een kantoorgebouw van drie verdiepingen en een gebouw van twee verdiepingen. Het drie verdiepingen tellende pand wordt nu uitgebreid naar vijf verdiepingen.

Naast de nieuwbouw vond eerder een interne verbouwing plaats. De kantine en toiletruimte zijn vernieuwd. Ook wordt de gevel hersteld en wordt de entree in een nieuw jasje gestoken.

Barth Installatietechniek b.v. voert de werkzaamheden bij IHC uit in opdracht van Bouwmaatschappij Midden Nederland BV.

Bouwmaatschappij Midden Nederland, kortweg BMN, is een middelgrote bouworganisatie, gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. BMN is actief binnen een vijftal kerndisciplines: Bouw, Machinale Timmerwerken, Kunststof Kozijnen, Betonwerken en Projectontwikkeling.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner